Documente necesare la munca în Emiratele Arabe Unite

emirateDacă doriţi să munciţi în Emiratele Arabe Unite, este bine să vă informaţi din timp de tot ceea ce înseamnă vize, documente şi condiţiile de lucru. Din experienţa noastră ca bioru de traduceri vă putem da din timp lista actelor necesare în vederea angajării pentru a le putea pregăti din timp.

Astfel, veţi avea nevoie de urmatoarele documente dupa caz:

Diploma de licenţă (sau master) şi foaie matricolă (sau supliment de studii).
Acestea necesită adeverinţă de autenticitate eliberată de facultatea emitentă a actelor de studii. Aceste documente se vor traduce şi supralegaliza. Dacă diploma de licenţă încă nu a fost eliberată, atunci se supralegalizează adeverinţa înlocuitoare însoţită de adeverinţa de autenticitate.

Dacă aveţi studii medii atunci se va supralegaliza diploma de bacalaureat vizată la inspectoratul scolar de care aparţine şcoala emitentă a diplomei.

Actele de studii supralegalizate.
Acestea vor fi supralegalizate şi (sau doar) pe traducere în funcţie de solicitarea angajatorului.

Traducerea documentelor poate fi făcută în arabă sau în engleză la solicitarea clientului.

Pentru mai multe informaţii privind procedura şi documentele necesare angajării in Emirate, vă rugăm să contactaţi unul din consultanţii nostri.

Grupul IATOMSupralegalizare pentru documente necesare în strainatate: Zona Pantelimon, Delfinului, Titan, Iancului, Vergului, Mihai Bravu, Vitan, Mall Vitan, Bulevardul Unirii, Piata Muncii, Fundeni, Colentina, Chinatown, Niro, Dragonul Rosu, Europa, Dobroiesti, Basarabiei, Morarilor, Cora Pantelimon, Eroii Revolutiei, Brancoveanu, Oltenitei, Piata Sudului.
ANPC | Politica de confidenţialitate