Supralegalizare pentru Kirghistan

Biroul IATOM asigură pachetul complet de servicii de supralegalizare pentru Kirghistan al documenteleor în vederea recunoaşterii lor în străinătate. Astfel, vă putem ajuta să supralegalizaţi caziere judiciare, acte de studii, acte de stare civila, acte de firmă, procuri notariale etc.

Republica Kârgâzstan (sau Kârgâzstan, denumiri scrise uneori cu î în loc de â, sau sub formele Kirghizstan, Kirgizstan; în kîrgîză Кыргызстан, în rusă Киргизия) este o ţară din Asia Centrală. Are graniţe cu China, Kazahstan, Tadjikistan şi Uzbekistan. Capitala este Bișkek. Kîrgîzstanul a făcut parte din Uniunea Sovietică până în 1991, când a devenit independent. Ţara a rămas relativ stabilă în anii 1990, deşi a devenit din ce în ce mai autocratică şi autoritară în ultimii ani ai regimului Askar Akayev. În 2005, situaţia politică a devenit instabilă şi ţara a trecut printr-o revoluţie rapidă care a dus la demiterea preşedintelui Akayev.

Ce presupune supralegalizarea pentru Kirghistan?

Pentru a utiliza actele oficiale emise de statul român în Kirghistan presupune, după caz, următoarele: vizări la Ministerul de Externe, Registrul Comerţului, Ministerul Învăţământului şi la Ambasada sau Consulatul din România ce aparţine de Kirghistan, traducerea, legalizarea notarială şi supralegalizarea pentru Kirghistan a semnăturii şi ştampilei notarului public de către Camera Notarilor şi Ministerul Afacerilor Externe.

Dacă vreţi să lucraţi sau să emigraţi în Kirghistan, pocedura de echivalare a diplomelor de studii superioare (diploma de licenţă, master sau doctorat) începe la Ministerul Educaţiei şi Cercetarii – Centrul Naţional pentru Recunoaşterea şi Echivalarea Diplomelor.

Vrei supralegalizare pentru Kirghistan? Solicită acum o ofertă de preţ!

Nume:
Telefon:
E-mail:
Termen predare:
Câte documente aveti?
Documentele sunt scrise
în limba:
Trimiteţi cererea la biroul din zona:
Scrie codul:cod
Alte precizări:

În cel mai scurt timp vă vom trimite informaţiile privind preţul şi durata aplicării apostilei pentru Kirghistan pe documentele dumneavoastră.

Scapă de griji! Ne ocupăm în locul tău de toată procedura.

În cadrul biroului nostru puteţi beneficia de toate serviciile necesare pentru ca actele dumneavoastră să fie supralegalizate fără bătăi de cap! Astfel, noi vă putem viza, traduce, legaliza şi supralegaliza documentele dumneavoastră pentru Kirghistan în acelaşi pachet.

În cazul vizării programelor analitice, acestea trebuie să cuprindă adeverinţa de autenticitate eliberată de universitate, cu siglă şi semnătură : Rector, Decan, Secretar Şef şi ştampilată pe fiecare pagină în parte.

Vizarea diplomei de licenta, doctorat sau master la Ministerul Educaţiei şi Cercetării - Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor prin intermediul biroului nostru se face pe bază de procură. Diploma şi foaia matricolă sunt necesare şi trebuiesc aduse în original.

Documente supralegalizate livrate rapid în Bucureşti

curier-600Documentele dumneavoastra supralegalizate pot fi livrate simplu si rapid oriunde in Bucuresti!

Ne puteti trimite documentele prin fax, email sau direct unul din sediile noastre din zona Pantelimon sau Vitan.

Datorita noului nostru serviciu de curierat putem veni chiar noi să ridicam documentele de tradus si apostilat / suralegalizat de la sediul dumneavoastră. Serviciul de curierat este gratuit in Bucuresti pentru comenzi mai mari de 200 lei sau clienţi fideli.
Citeşte tot articolul »

Grupul IATOMSupralegalizare pentru documente necesare în strainatate: Zona Pantelimon, Delfinului, Titan, Iancului, Vergului, Mihai Bravu, Vitan, Mall Vitan, Bulevardul Unirii, Piata Muncii, Fundeni, Colentina, Chinatown, Niro, Dragonul Rosu, Europa, Dobroiesti, Basarabiei, Morarilor, Cora Pantelimon, Eroii Revolutiei, Brancoveanu, Oltenitei, Piata Sudului.
ANPC | Politica de confidenţialitate